• Истражете го светот на диносаурусите со овој забавен диносаурус на батерии.

• Диносаурсот се движи, игра, свети и испушта реалистични звуци.

• Можност за борење со друг диносаурус.

• Идеална играчка за вашите мали истражувачи.

• Со оваа играчка вашето дете ќе ја подобри имагинацијата, концентрацијата и креативност.

• Производот користи 3x1.5V AA батерии во диносаурусот и 2x1.5V AA батерии во далечинското кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на пакувањето: 49x25x17 cm.

• Димензии на производот: 42x26x17 cm.

33026
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.