• Робот со LED светла кој се движи со реалистични звуци на робот.

• Ги забавува децата со неговото движење и поттикнува радост.

• Различните бои на роботот му овозможуваат на детето во распознавање на истите.

• Движењето и звуците на роботот помагаат во развивање на чувството за ориентација кај дечињата.

• Содржи USB кабелче за полнење.

• Производот користи 2x1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на производот: 27x31x6 cm.

• Димензии на пакувањето: 23x33x10 cm.

32393
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.