• Има механизам за напред. Достапен во зелена боја.

• Производот не користи батерии.

• Димензии на производот: 74x20x20 cm.

• Димензии на пакувањето: 82x23x21 cm.

31074
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.