• Сет детски алат за малите мајсторчиња кои сакаат да поправат нешто.

• Приборот го содржи целиот познат алат за голема забава и исполнување на имагинацијата намалите.

• Ги има основните градежни алати-бонсек,пила,мутери,штрафови,клучеви.

• Димензии на производот: 75x42x40 cm.

• Димензии на пакувањето: 70x50x10 cm.

30980
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.