• Специфично возило кое го одзема вниманието кај секое дете.

• Багер на далечинско кој има можност од движења напред-назад и лево-десно.

• Содржи кабелче за полнење.

• Производот користи 2x1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на производот: 35x35x1 cm.

• Димензии на пакувањето: 36x39x4 cm.

31871
4 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.