• Учењето на детето нека биде позабавно низ игра, со цртање и боење, пишување букви и бројки, во домашни услови допринесува за нормален раст и развој на детето.

• Може да се забавувате и да играте наставник и ученик, заедно да цртате и да ја согледате фантазијата на детето.

• Таблата за пишување е со разнобојни креди, сунѓерче за бришење, магнети, букви, бројки.

• Две страни за пишување и цртање.

• Димензии на производот: 39x90x30 cm.

• Димензии на пакувањето: 66x40x5 cm.

33563

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.