Подлогата се карактеризира со јасни бои кои го развиваат видот и имагинацијата.

• Играчките се меки и плишани со што детето ќе биде безбедно за време на играта.

• Кога ќе го отворите прозорецот се појавува коњче. Прозорецот е направен од шушкав материјал.

• Производот може да се користи како подлога и како подлога со куќичка за поголема забава.

• Производот не користи батерии.

• Димензии на пакувањето: 57x46x9 cm.

• Димензии на производот: 140x140x45 cm.

550766
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.