• Производот содржи 28 парчиња.

• Производот користи 2х1,5v AA батерии кои не се вклучени со производот

• Димензии на шините: 46.5 cm дијагонала

• Димензии на пакувањето: 48x35x12 cm

29162
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.