• Сетот се состои од: кочија и 2 коња розев и виолетов.

• Производот не користи батерии.

• Димензии на пакувањето:30x20x12cm.

30308
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.