• Сетот се состои од : 8 различни автомобили од серијата поли.

• Состав: метал.

• Производот не користи батерии.

• Димензии на пакувањето:30x15x6cm.

30363
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.