• Сет ранче со докторски инструменти им овозожува на малите докторки да го носат со себе. Ранчето лесно се склопува и се расклопува. Содржи повеќе докторски инструменти како шише со инфузија, шприц, очила, лекови...

• Производот не користи батерии.

• Димензии на производот : 47x62x23 cm.

• Димензиина пакувањето : 23x38x12 cm.

31189
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.