• Самодвижечки робот со LED светла и со ротирачко тркало со кое се движи со реалистични звуци на робот наменет за помали дечиња. Ги забавува со движење и поттикнува радост кај дечињата.

• Играчката има сензор за близина кога ќе допре во нешто се врти и продолжува да се движи.

• Различните бои на роботот му овозможуваат на детето во распознавање на истите.

• Движењето и звуците на роботот помагаат во развивање на чувството за ориентација кај дечињата.

• Производот користи 3x1.5 V AA кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на производот : 14x25x8 cm.

• Димензии на пакувањето: 15x27x11 cm.

31112
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.