• Креативен сет со кој децата можат да ја развијат и истакнат својата имагинација и способност за составување и креирање.

• Сетот содржи 151 парче и штрафилка.

• Производот користи 2x1.5 V AA батерии во штрафилката кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на производот : 30x24x6 cm.

• Димензиина пакувањето : 31x24,5x9 cm.

30942
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.