• Џипот се движи во 4 насоки: горе, доле, лево и десно. Од долната страна на џипот има сијаличка што свети.

• Производот користи 2 x 1.5 V AA батерии во џипот и 2 x 1.5 V AA батерии во далечинскиот управувач кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на џипот: 16 x 8 x 9 см.

• Димензии на пакувањето: 22 x 12 x 11 см.

31001
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.