• Одлична забава во вашиот дом гледајќи ги вашите деца со насмевки на лицето и овој микрофон на сталак.

• Поврзување со мобилен телефон.

• Подесување на јачината.

• Подесување на светлата.

• Подесување на висината на сталакот.

• Користи 6 x 1.5V AA А батерии.

• Димензии на производот: 103x19cm.

• Димензии на пакувањето: 35x34x7cm.

29730
9 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.