• Спортувајте во вашиот двор, на плажа или пикник со иделани рекети обложени со гумена мрежа.

• Тенис рекети погодни за деца, почетници и за возрасни кои се составени од метал за спорт и забава каде и да посакате.

• Димензии на производот: 54х22x2 cm.

30176
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.