• Инструмент за малите музичари. Идеален музички инструмент за прв контакт на детето со гитара и воедно развивање на музички талент кај детето.

• Димензии на гитара: 62x20x6cm.

• Димензии на пакувањето: 64x23x7cm.

28586

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.