• Едукативниот синтисајзер му овозможува забава на детето, но и брзо запознавање со музиката. Нуди брзо запознавање со ноти, различни жанрови на музика и дава звук на одредени инструменти.

• Производот користи 4 x 1,5V AA батерии.

• Димензии на пакувањето: 53x41x8cm.

• Димензии на производот: 45x41x20cm.

30134
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.