• Друштвена спортска игра за сите љубители на кошарката. Одличен начин да се забавува вашето дете, а истовремено и да го развие спортскиот дух.

• Сетот содржи кош со сталак, пумпа и топка.

• Сталакот се монтира во три различни висини.

• Производот не користи батерии.

• Димензии на производот : 160x46cm.

• Димензии на пакувањето: 47x36x10cm.

28695

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.