• Нов велосипед со впечатилв дезен достапен во три бои плав, жолт и портокалов.

• Велосипедот овозможува мускулно зајакнување, подобрување на кондицијата, физичка активност, одржување на рамнотежа како и неограничена забава.

• Опремен со меко и издржливо седиште и корпа.

• Седиштето може да се прилагоди на висината на детето.

• Велосипедот има помошни тркала кои лесно се отстранувааат, една брзина и штитник за ланец.

• Наменето за дечиња на возраст од 1-4 години.

• Големина на гумите: 12".

• Димензии на производот:

▬ Со помошни тркала: 88x65x40 cm.

▬ Без помошни тркала: 88x65x10 cm.

7888116
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.