• -1 010 ден

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 4 до 8 години.

Рам TRINX Hi-Ten Челичен детски рам16" х 9"
Виљушка Hi-Ten челична виљушка
Касета TRINX со една брзина, 16T
Ланец KMC за со една брзина
Кочници Предна и задна - V кочница со сајла
Преден запчаник 32T
Бандажи TRINX
Гуми 16" х 2.40"
18209
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.