ü  големина на тркала 16"

ü  предна и задна ''Caliper'' кочница

ü  пластичен украсен штитник за ланецот

ü  преден и заден браник

ü  украсно ѕвонче

ü  помошни тркала

ü  шише за вода

ü  предна корпа

ü  висококвалитетни гуми

1 година гаранција 

801082
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.