Седиште

Волан  црн

Педали

Среден погон коцка 1/2X3/32" 44TX170

Средна осовина MTB на штраф 5S

Ланец MTB MAYA Z50 P7003

Предна глава MTB 36

Задна глава MTB 36R 

SP.26X1.75 (47-559)CRNA PNEUMAT.

Браник EUROFENDER PVC црн SPORTY

Фаза на индекс црн 14T-28T

Гаранција:  1 година

ОПРЕМА ГРАТИС:

 

1. Sвонче мало на тик

1160019
50 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.