• Велосипедот му овозможува на детето физичка активност и мускулно зајакнување.

• Монтажни помошни тркала и прилагодувачко седиште.

• Шише за вода и штитници на тркалата.

• Димензии на производот: 90х65х35 cm.

31269
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.