• Мускулно зајакнување, физичка активност, хоби и забава на едно место со овој идеален велосипед.

• Наменето за дечиња на возраст од 5-10 години.

• Големина 20".

• Димензии на производот: 136x90x15cm.

31509

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.