Готвач на притисок GREE

Готвач на притисок GREE со напредни функции за приготвување на поздрави и похранливи оброци.


Контрола на системот преку паметен чип

Функции за готвење преку кои ќе приготвите поздрави и повкусни оброци.

Безбедносен систем

Опремен со безбедносен прекинувач за капакот.

Екран за одбројување на преостанатото време на притисок

За приготвување на различни видови на храна.


Останати функции:

  • Прецизно закажување на почеток
  • Систем на поврзување со шарки
  • Уникатен дизајн за лесно чистење
  • Отстранлив вентил за лимитирање на притисокот
  • Отстранлив капак за термална изолација
CYWK-5016S
10 производи

Технички податоци

Модел
GREE CYWK-5016S
Напредни функции
Безбедносен прекинувач за капак, екран за одбројување на преостанатото време на притисок, прецизно закажување на почеток
Гаранција
1 година

Нема рецензии во овој момент.

други производи

11 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.