Сетот содржи 3 слајдови со различни мотиви и фломастери. Слајдовите се ставаат во светлото на проекторот и со помош на зумирање се добива сликата од слајдот.

Проекторот помага во развивање на сетилото за големина и форма.

Развивање координација помеѓу раката и очите.

Производот користи 4 батерии 1.5 V AA кои не се вклучени во пакувањето.

Димензии на производот : 36x61x28 cm.

Димензиина пакувањето : 59x38x7 cm.

30794
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.