Вашата вселенска мисија е подготвена да започне.

Вселенската станица се состои од вселенски брод, 2 автомобили и 2 човечиња.

Кога ќе го отстраните осигурачот од вселенскиот брод тој почнува да свети.

Исто така вселенскиот брод може да се отвори и да се стави едно човече.

Наменет е за деца над 3 години.

Димензии на производот: 68x26x10 cm.

Димезнии на пакувањето: 52x30x10 cm.

32764
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.