Возбудлива и забавна игра, наредете ја пицата но внимавајте да не го изгуби балансот од раката на пица-мајсторот. Играта се игра со коцка на која има слики со производите кои што треба да се редат на пицата. Победник е оној играч кој ќе ги нареди сите форми на пицата, без таа да падне од раката на пица-мајсторот.

Спецификацијa:

Димензии на пакувањето: 26,5х26,5х11 см.

Производот вклучува:

1 тесто за пица

1 коцка и лепенки со слики од производи

32 парчиња храна-додаток за на пицата

1 готвач

28326
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.