Кокошарник друштвена игра, одлична домашна забава. Победува оној на кој кокошката ќе му летне најдалеку од кровот. Уредот не работи на батерии, туку при притискање, самиот си одбројува и се откочува. Принцип на федери.

Спецификација:

Димензии на пакувањето: 28 х 20 х 11 cm

За возраст:3+ години

Механизам: рачно

Материјал:пластика

29799
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.