Друштвена игра наменета за 2 или повеќе играчи. Капитулирај ги мајмуните на дрвото прв и победи.

• Димензии на пакувањето : 25x10x22 cm.

28122
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.