Друштвена игра наменета за 2 или повеќе играчи. Целта на играта е фигурите да се однесат со сигурното место. Најпрво за да почнете со играта треба да ви се падне шестка на коцката.Ги поместувате фигурите онолку полиња колку сте завртеле на коцката.Кој прв ќе ги внесе во сигурните полиња тој е победник.

Димензии на производот : 26x26x5 cm.

Димензии на пакувањето: 27x27x6 cm.

30161
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.