Друштвена многу забавна и возбудлива игра наменета за повеќе од 2 играчи. За да биде поинтересно и повозбудливо ставете шлаг на механичката рака. Наместете го лицето на отворот и почнете со притискање на копчињата,кој ќе биде поспор ќе добие шлаканица од шлаг.

Спецификација:

Производот не користи батерии.

Димензии на производот: 38x34x30 cm.

Димензии на пакувањето: 39x25x9 cm.

29798
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.