Игра лавиринт која што е одлична во развивање на моторните и умствени вештини кај децата преку игра и забава.

Спецификација:

Производот не користи батерии.

Димензии на производот: 26x9x20 cm.

Димензии на пакувањето: 27x22x10 cm.

31102
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.