Игра со глувче
   Игра со глувче
   Игра со глувче
   Игра со глувче
   Игра со глувче

   Игра со глувче

   Напиши рецензија (0)
   650 ден.
   со ДДВ
   На залиха
   Кол:
   • Безбедно плаќање онлајн или при доставаБезбедно плаќање онлајн или при достава
   • Брза и сигурна испоракаБрза и сигурна испорака
   • Корисничка поддршкаКорисничка поддршка

   Поставете ја стапицата. Подигнете ја стапицата и сите сиренца ќе излезат нагоре. Измешајте ги картите и поставете ги долу. Секој играч има глувче го става на прст и продолжува со него да игра. Најмладиот играч игра прв и играта продолжува по стрелките на часовникот. Првиот играч зема карта од шпилот и со глувчето притиска на некој од сиренцата од стапицата толку колку што е прикажано на картата. Картата секогаш се остава отворена за да можат другите играчи да ја видат. Ако играчот извлече карта `Skip a turn` играчот го прескокнува кругот. Ако играчот ја извлече картата `Reverse play` тогаш продолжува играта на следниот играч во обратна насока од часовникот. Ако се затвори а не притисне ниту еден од играчите тогаш играта продолжува. Секој играч кој е фатен од стапицата е елиминиран. Победник е играчот што нема да биде фатен од стапицата.

   Спецификација:

   Димензии на производот: 20x15x5cm.

   Димензии на пакувањето: 26x26x7cm.

   28395
   10 производи

   Специфични референци

   Ново

   Нема рецензии во моментов

   Напиши рецензија
   Игра со глувче

   16 други производи во иста категорија:

   Игра со глувче

   650 ден.
   со ДДВ