Друштвена игра наменета за 2 или повеќе играчи. Производот содржи стапица и сиренца. Целта на играта е да наместите парче сиренце а да не ве фати стапицата. Тој што ќе биде фатен од стапицата губи.

Спецификација:

Производот не користи батерии.

Димензии на производот : 28x16x10cm.

Димензии на пакувањето: 31x23x11cm.

31266
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.