Исчезнување на здодевните денови поминати во вашите домови, со овој производ ќе се забавувате во секое време. Мини фудбалче за на работна површина, игра која ќе ја играте со часови заедно со семејството или пријателите. Идеален производ за на друштвените патувања, прошетки и слични настани.

Спецификација:

Димензии на производот: 19x44x13 cm.

Димензии на пакувањето : 45x20x12 cm.

30145
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.