Се што ви треба за да создадете ваши сопствени зачудувачки форми од песок. Маѓепсувачка играчка што тече низ вашите раце и никогаш не се суши за да можете да играте повторно и повторно.Со различни фигури за обликување по ваш избор.

Спецификација:

Подлога за лесно и педантно одржување.

2 кг.

Димензии на пакувањето : 25x19x12 cm.

28818
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.