Помогни му на клукајдрвецот. Заборавете на здодевно изминатите денови. Друштвена игра за целото семејство.

Спецификација:

Димензии на производот: 23x17x10 cm.

Димензии на пакувањето: 26x26x12 cm.

31616
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.