Игра за 2 или повеќе лица. Забавувајте се каде и да сте со играта реакција.

Спецификација:

Обрачи.

3 коцки.

Димензии на пакувањето : 35x30x6 cm.

31543
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.