Искористете го забавно вашето слободно време во вашиот дом, канцеларија, патувања или каде било, во кое било време. Забавувајте се и уживајте во овој класичен спорт совршен за деца и возрасни.

Спецификација:

Димензии на производот : 44x30,5x6 cm.

Димензии на пакувањето : 44x43x7 cm.

28692
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.