Брза игра за двајца играчи што ќе ви ги раздвижи мозокот и прстите. Се препорачува за деца на возраст од 5 и повеќе години.

Спецификација:

Димензии на производот: 27x27x5 cm.

Димензии на пакувањето: 34x17x17 cm.

27877
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.