Спецификација:

Сетот има една таргет табла со лепенки 3 топчиња и 3 стрели.Производот не користи батерии.

Димензии на производот: 35x35x1 cm.

Димензии на пакувањето: 36x39x4 cm.

30738
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.