Друштвена игра за двајца, победник е оној кој ке улови повеќе риби додека се врти подлогата и рибите ги отвараат устите.

Спецификација:

Играчката е музичка и користи батерии 2x1.5 V AA кои не се вклучени пакувањето.

Димензии на производот: 26x18,5x4 cm.

Димензии на пакувањето: 31x28,5x5,5 cm.

31744
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.