Број на монитори: 2

Дим. на монитор: 13" – 24"

Начин на монтирање: Самостоечки

Висина на држач: 40 cm

VESA Standard: 75/100

Структура: Челик

Ротација: 360°

Накосување: -15°/+15°

DM25D2
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.