• Ново

Дим. на монитор: 13" – 27"

Начин на монтирање: На ѕид

Висина на држач: 40 cm

VESA Standard: 75/100

Структура: Алуминиум

Ротација: 360°

Накосување: -15°/+15°

DM35W1X3
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.