• Ново

Број на монитори: 1

Лаптоп: Да

Дим. на монитор: 15" – 17"

Начин на монтирање: Стега

VESA Standard: 75/100

Структура: Челик

Ротација: 360°

Накосување: -90°/+85°

Распон - Стега: 0.5-6.8cm

DMDCL1X1
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.