Број на монитори: 3

Дим. на монитор: 13" – 27"

Начин на монитрање: Стега

Висина на држач: 70cm

VESA Standard: 75/100

Структура: Челик

Ротација: 360°

Накосување: -15°/+15°

Распон - Стега: 0.5-6.8cm

DM253
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.