Број на монитори: 2

Начин на монитрање : Стега

VESA Standard: 75/100

Ротација: 360°

Накосување:-15°/+15°

DM1K1X2
1 ставка

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.