BEH200K-QS
3 производи

Технички податоци

Димензии
Должина: 280 mm, Висина: 270 mm
Тежина
1.84 kg
Влезна моќност
500W
Механички брзини
1
Максимален вртежен момент
Nm
Број на вртежи
0-2900 rpm
Удари во минута
49300 bpm
Макс. дупчење во дрво
20 mm
Макс. дупчење во метал
13 mm
Макс. дупчење во бетон
13 mm
Капацитет на стезна глава
13 mm

Нема рецензии во овој момент.

други производи

6 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.